Modalitati de plata / livrare*****MODALITATI  DE  PLATA*****

- RAMBURS, la primirea coletului
- Anticipat prin TRANSFER BANCAR
In momentul in care va voi contacta (mail) va voi ruga sa  transmiteti care modalitate de plata o preferati.

In cazul platii in avans, cumparatorul este scutit de cheltuielile de transport prin POSTA ROMANA, urmand sa suporte doar cheltuielile de transfer bancar, acolo unde este cazul.


*****LIVRARE*****

Livrarea se poate face prin POSTA ROMANA sau CURIERAT RAPID si este:

- gratuita prin posta romana in cazul platii integrale in avans a produselor
- 10 lei prin posta romana cu plata ramburs
- aprox. 20 lei pentru curierat rapid

ATENTIE! Coletul se expediaza prin curierat rapid doar in cazul platii in avans a proodusului/produselor achizitionate, taxa de expediere urmand a fi suportata si achitata de cumparator in momentul primirii coletului, direct la firma de curierat.

*****RESTITUIRI  SI  SCHIMBURI*****

RETURURI

Orice produs achizitionat se poate returna daca :
- are defecte sau a ajuns deteriorat din cauza vanzatorului (ex. ambalare necorespunzatoare)
- nu corespunde calitativ si/sau estetic cerintelor/asteptarilor dvs

Din momentul primirii produsului, cumparatorul are la dispozitie :
- 5 zile sa notifice cu privire la returnare
- 5 zile de la notificare ca sa expedieze produsul

Produsul se va returna :
- in ambalajul original
- in aceeiasi stare in care a fost receptionat
- folosind acelasi mijloc de transport cu care s-a facut expedierea

ATENTIE!


1. Costul transportului retur al produsului este in responsabilitatea cumparatorului
2. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta lovituri, ciobituri, zgarieturi, semne de purtare sau orice alte semne de uzura
3. Odata cu notificarea referitoare la retur, cumparatorul va transmite dovada ridicarii coletului (factura/chitanta, in functie de caz)
4. Dupa expedierea coletului retur cumparatorul va transmite dovada expedierii acestuia precum si toate datele necesare rambursarii contravalorii produsului returnat in cazul in care acestea nu au fost furnizate in prealabil.

Contravaloarea produselor returnate se va achita in maxim 10 zile de la primirea coletului retur.

*****POLITICI  ADITIONALE*****

COMENZI

1. Magazinul are comanda minima de 40 lei

2. Dupa plasarea unei comenzi va voi contacta (pe mail) pentru a solicita confirmarea comenzii / adresei / modalitatii de plata - de aceea va rog lasati adrese de mail valide, pe care le verificati constant. De asemenea, verificati si sectiunea SPAM, e posibil ca, uneori, mesajele sa ajunga si acolo. Pentru a evita acest lucru pe viitor, va rog sa treceti in agenda dvs. de contacte adresele: andreaz_style@yahoo.com sau zelenak_andrea@yahoo.com
3. Comenzile neconfirmate in termen de 4 zile calendaristice vor fi anulate.

4. Comenzile pentru care s-a ales plata in avans si nu sunt platite in termen de 5 zile lucratoare vor fi anulate

5. In cazul persoanelor care au refuzat sau nu au ridicat un colet si vor sa mai comande produse, voi solicita atat plata cheltuielilor suplimentare pentru returul coletului anterior, cat si plata integrala in avans a produselor nou cumparate. In caz contrar, comanda ulterioara va fi anulata
6. VA ROG  nu solicitati pastrarea/rezervarea produselo/comenzilor! Se rezerva doar produsele/comenzile achitate in avans, pana cand cumparatorul va putea fi disponibil pentru ridicarea coletului.


************************

PRODUSE

1. Va rog sa tineti cont de faptul ca, uneori, din cauza setarilor de monitor, culoarea pe care o vedeti in fotografie poate sa difere putin de realitate.

2. Va rog, asigurati-va ca ati vazut toate fotografiile produsului (acolo unde acestea sunt mai multe la numar) si ca ati citit descrierea.

3. Daca aveti intrebari si/sau dubii cu privire la unele detalii (culoare, marime, forma, material, nuanta etc.), va rog sa ma contactati inainte de a plasa comanda

************************


*****DECLINAREA RESPONSABILITATII*****

Nu imi asum responsabilitatea pentru:

1. Neconcordantele dintre imaginile produsului afisat pe site asa cum apar pe monitorul dumneavoastra si produsul real primit, neconcordante ce ce tin de nuanta, culoare etc.
******* Prin fotografiile realizate incerc sa surprind cat mai exact toate detaliile produsului, iar acolo unde acestea nu sunt evidente, pot veni in completarea fotografiilor cu descrieri cat mai exacte. Inainte de a plasa comanda, asigurati-va ca ati vazut toate fotografiile produsului (acolo unde acestea sunt mai multe la numar) iar daca aveti intrebari cu privire la unele detalii (culoare, marime, forma, material, nuanta etc.), nu ezitati sa ne contactati.

2. Defectiunile si/sau accidentele de orice natura datorate folosirii necorespunzatoare a produselor

3. Livrarea intarziata cauzata de serviciul de livrare folosit

4. Deteriorarile, pierderile, distrugerile survenite pe parcursul transportului cauzate de serviciul de coletarie folosit

*************************

Pentru orice fel de intrebari, ma puteti contacta la adresele de mail  andreaz_style@yahoo.com sau zelenak_andrea@yahoo.com


MULTUMESC FRUMOS!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin