22 ian. 2010

cercei

Am facut niste cercei in luna decembrie din perle si semipretioase. Si pentru ca-mi plac foarte mult cum au iesit, m-am gandit sa va arat si voua.

1. Cercei din 3 perle de apa dulce ivory, cu margele metalice argintii biconice si rotunde.2. Cercei din 3 perle de apa dulce ivory cu margele metalice argintii rotunde.3.Cercei din perle de apa dulce ivory, ametiste , margele metalice argintii biconice si rotunde.


4. Cercei din perle de apa dulce, margele din turcoaz, margele metalice argintii biconice si rotunde.


5. Cercei din perle de apa dulce ivory si negre, margele metalice argintii biconice si rotunde.
6.Cercei din margele de turcoaz, opalit in forma de lacrima, margele metalice argintii rotunde.7. Cercei din turcoaz cu margele metalice argintii biconice si rotunde.

8. Cercei din opalit, margele din piatra soarelui, margele metalice argintii rotunde.


9. Cercei din agata , perle de apa dulce ivory, margele metalice rotunde.


10. Cercei din agata neagra si chips-uri din snowflake obsidian, agata, hematit, margele metalice argintii biconice si rotunde.11. Cercei din turcoaz, margele metalice argintii biconice si rotunde.12. Cercei din ochi de tigru si margele metalice argintii.
13. Cercei din agate si accesorii metalice.14. Cercei din perle de apa dulce, margele din piatra soarelui, accesorii metalice.15. Cercei din opalit si accesorii metalice.


16. Cercei din agata dragon skin, margele ochi de tigru accesorii metalice.


17. Cercei din agata, opalit si accesorii metalice.18. Cercei din agata si accesorii metalice.


19. Cercei din turcoaz si accesorii metalice.


20. Cercei din margele de sticla cu foita argint si accesorii metalice.21. Cercei din turcoaz, sarma argintata, accesorii metalice argintii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin