4 iun. 2010

Set Silver Rose

Vreau sa va arat setul facut de mine pentru nunta fratelui meu.
Din pacate inca nu am pozele de la nunta asa ca va arat doar pozele ce le-am facut cu bijuteriile.
Initial vroiam sa fac flori din material, am facut mai multe modele din mai multe tipuri din material, si nicicum nu se potriveau cu ce vroiam eu.
Asa ca am schimbat putin modelul.

Ideea a pornit de la inel.


Dupa care am facut si o pereche de cercelusi, pe care nu-i vroiam foarte mari , ca desi inca nu stiam cum va fi exact colierul stiam ca nu se va potrivi ceva masiv.

Cu ocazia asta am invatat sa fac trandafiri din sarma, am studiat foarte multe poze si pana la urma am reusit sa fac ceva care seamana de la distanta a trandafir. Am facut o brosa care a stat sub talie, in locul unde se aduna faldurile rochitei. Sunt incantata de cum a iesit, cred ca o sa o mai port si la alte tinute. Initial vroiam sa umplu si frunzele, dar am incercat si nu mi-a placut cum ii statea pe rochie. Asa ca in viitor , pentru alta tinuta posibil sa umplu si frunzele.


La colier am impletit pe fuga un lant pe tehnica viking knit si am mai facut un trandafiras, dar de data asta nu i-am mai facut frunze pentru ca ar fi fost prea incercat si cum statea la baza gatului, nu ar fi fost foarte comod.
Este usor intr-o parte, pe mijloc am incercat si nu mi-a placut cum a stat dar asa a stat super.

In ziua nuntii am mai facut repede si o bratara, nu este cine stie ce spectaculoasa, doar ca aveam mainile prea golase asa ca trebuia ceva pe ele.



Cam asa arata tot setul complet.




Acest set NU este de vanzare. La comanda pot face ceva asemanator. Este 100% handmade din sarma argintata non tarnish, trandafiri din polimer cu foita din argint.

5 comentarii:

  1. OMG e superb,tind sa cred ca nu te-ar avantaja un accesoriu realizat din material textil deloc,materialele si culorile folosite te caracterizeaza, asta e clar :D,iar trandafirii care sunt cireasa de pe tort, scot la iveala sensibilitatea rockeritei din tine,cred ca ai facut ceva valva printre invitate :D hihihi

    RăspundețiȘtergere
  2. Este superb setul, foarte finut.Felicitari, Andre!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc foarte frumos!

    Ionela, unul din motivele pentru care pana l urma nu am ales florile din material a fost ca nu ma simteam bine cu ele. Desi au iesit foarte bine. Dar cand le-am facut pe astea, am stiut ca este perfect pentru mine.
    Si intradevar am fost admirata de multa lume la nunta, desi rochita nu a avut nimic de rocherita in ea :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu incetezi sa ma uimesti; drept urmare raman aceeasi infocata admiratoare a superbelor tale creatii! :)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin