8 oct. 2010

Colier A0175







Colier unicat handmade realizat din polimer prin tehnica filigree, cristale fatetate verzi, elemente din argint tibetan (nu este argint 925) lat argintiu si panglica din satin. In chizatoarea este foarte practica, in forma de "S" si este handmade din sarma argintata.

Dimensiuni: Lungime colier 55 cm
Lungime pandant 5.5 cm
Latime colier 3.5 cm


3 comentarii:

  1. Wow, am ramas cu maxilarul deschis. E absolut superb. Nu sunt fana 'handmade' in general, mi se pare ca multe lucruri arata la fel, dar m-am uitat peste majoritatea lucrusoarelor confectionate de tine si sunt superbe, minunate, le ador. Am tot cautat ceva verde, iata ca am gasit (: Intrebarea e: se poate face la comanda, model personalizat, eventual dupa un desen?

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc foarte frumos, imi pica bine cand aud asa ceva mai ales de la cineva care nu este neaparat fan handmade. Lucrez la comanda, modele personalizate, dar mai multe iti pot spune doar dupa ce am vazut desenul. Daca doresti imi poti trimite eventual ceva schita pe email, si vorbim dupa aceea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, as face asta, cand voi avea ceva timp la dispozitie, voi desena ceva, mai simplu asa, si iti trimit. Nu voi uita, deci dau un semn cat de curand :)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin