17 feb. 2011

Pomisori







Mult timp am admirat pomisorii asa zis Feng Shui, si, desi de mult am vrut sa incerc si eu asa ceva, doar acum am reusit. Acum fiind in decembrie, acestea au fost cadoul pentru cei dragi.

M-am amuzat facandu-i, au fost o sursa de relaxare spre finalul sarcinii, si intentionez sa mai fac si pentru vanzare. Sarma folosita a fost de cupru si sarma de modelat argintie, dar se pot face din orice fel de culoare si material. Am folosit cipsuri din diferite semipretiose, dar voi incerca sa modelez frunze si floricele si din margele.

Acesti pomisori nu sunt de vanzare dar se pot face la comanda din sarma dorita de clint , din diverse semipretioase si de diferite dimensiuni.
Pretul va fi in functie de materialele folosite si de dimensiune.

4 comentarii:

  1. Pomisorii sunt superbi. Absolut superbi. Am incercat si eu candva unul dar mi-a fost rusine sa il postez. Cred ca ar fi primit lejer premiul de "creatia hidoasa a zilei"
    :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte fain ti-au iesit! am facut si eu o jumate de pomisor inainte de sarbatori ... sper ca pana de Paste sa-l termin :))))) e destul de mult de rasucit sarma ....

    RăspundețiȘtergere
  3. Depinde de dimensiune, eu cele mici le-am facut intr-o seara/buc. Cel mare este facut in 3 seri.
    Dr adevarul este ca iti trebuie multa rabdare sa le faci :)

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu am incercat tot de craciun sa fac un pomisor, dar comparativ cu ai tai al meu e o crenguta in vant, defapt ce crenguta, uscatura :) dar a fost apreciat. Eu am pus margelute pe post de frunze, ceea ce a facut prinderea lor mai migaloasa decat vruiam eu, dar am zis ca sarma de 0.3 nu tine chipsuri..o well, frumos ai lucrat si felicitari pentru rolul de mamica

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin