13 apr. 2010

Rame foto, suporturi de lumanari

La targ povesteam cu Ionela de ramele foto si suporturile de lumanare pe care le-am facut pentru familia mea ca si cadou de craciun (da... stiu... demult), si vroiam sa i le arat, atunci mi-am dat seama ca nu le am pe blog. Asa ca am sapat dupa poze si le pun acum.

Trebuie sa ca acestea nu sunt de vanzare, dar se pot face ceva asemanatoare la comanda intr-un numar limitat.

Pentru ramele foto am folosit tehnici diferite de polimer, mocume gane, filigree, millefiori si mica-shift.

Suporturile de lumanari sunt niste vazutze din sticla decorate cu felii de cane cu tema de craciun, predominand fulgul de nea si craciunita. In timp ce le fabricam, m-am gandit ce frumos ar fi sa fie usor transparente la lumina lumanarii, sa se vada fulgii, si ... a iesit exact asa cum mi-am imaginat.















7 comentarii:

  1. woooooooooooooooooow ce faine sunt toate si suporturile pentru lumanari,ai muncit ceva la ramele foto ,dar sunt foarte faine

    RăspundețiȘtergere
  2. Da am muncit ceva la ele, mai ales la cel cu filigree, am crezut ca nu-l mai termin niciodata :)

    RăspundețiȘtergere
  3. buna! felicitari pentru creatii; sunt absolut minunate. as avea si eu o intrebare: din ce material este baza ramelor foto?caci ma gandesc ca trebuie sa fie ceva destul de rezistent la caldura... ca sa nu se topeasca la coacere...

    RăspundețiȘtergere
  4. Folosesc rame din sticla, rezista foarte bine la caldura.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt extraordinar de frumoase!!!!!!!! ai foarte multa rabdare si muuuuuuuuuullllt talent!!!!!!!!!! Felicitari!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna, Andrea. As dori sa-mi fac si eu o rama foto prin tehnica filigree si as vrea sa stiu dc tu folosesti vreun adeziv pt a lipi fimo de rama. Crezi ca merge si cu rame din lemn?
    Multumesc mult anticipat pt raspuns. Ai niste "lucrari" minunate, ti le admir foarte mult, felicitari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe lemn nu am incercat nu stiu sa-ti spun daca merge sau nu. Filigreeul in pun direct pe rama din sticla pe o baza din polimer. In general nu se desprinde, adica nu se dezliperste, dar daca vrei sa fii sigura, dupa ce sa copt poti sa-i pui orice fel de adeziv care il ai la indemana, care merge pe sticla si polimer. Spor la lucru!

      Ștergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin