29 mar. 2010

Wisper of Spring Winds





Ca si materiale am folosit polimer (fimo) din care am modelat cateva floricele mici, de culoarea piersicii, ceva intre portocaliu si roz, culoare pastel primavaratic. La bunica in gradina aveam o tufa cu floricele de culoare asemanatoare, care infloreau de Paste, sau de ziua mea(aprilie). Am mai folosit niste chispsuri din peridot, un verde delicat, ca si frunzulitele ce apar din primii muguri de primavara.
Cadrul este din sarma argintata, la fel si tesatura de pe cele trei frunze ce alcatuiesc colierul. In lantul de la colier am "ascuns" cativa mugurasi din peridot. Incuietoarea este in forma de S, facut de mine, decorat si acesta cu un peridot.
Colierul se aseaza la baza gatului, foarte comod si desi are dimensiuni mai mari, purtata este deosebit de eleganta si de finuta.

Pentru mine primavara este anotimpul preferat, in primul rand pentru ca sunt nascuta in aprilie. Apoi, desi poate parea ca si un cliseu, eu in fiecare primavara infloresc, ma reinventez, imi apare cheful de viata dupa hibernarea din timpul iernii. Ca si parte a reinventarii mele am invatat si o tehnica noua, tesatura de pe cadrul colierului,pe care mi-a facut o mare placere sa o lucrez, si mi-a deschis orizontul in ceea ce priveste lucrul cu sarma.

Pret : 90.00 lei + o pereche de cercei cadou.

3 comentarii:

  1. Buna!
    Ai un premiu pe blogul meu! http://pixysstyle.blogspot.com/

    O zi buna iti doresc! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Este de o finete remarcabila colierul, ma bucur ca il am! Il voi purta neaparat intr-una dintre emisiunile mele! Si cercelusii!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin